Bent u enthousiast geworden en wilt u iets bestellen of wilt u meer weten…?

Dat kan  !                   

De kaarten op de website dienen als voorbeeld wat er allemaal mogelijk is.  Zit uw keuze er niet bij,  of wilt u eens iemand extra verrassen, steunen, of verwennen met iets echt unieks,  dan is het ook mogelijk om deze speciale wenskaarten in een door u gewenst thema, kleur of formaat (tot max. A5 en met enveloppe) bij mij te bestellen.

De schilderijen op de site zijn unieke voorbeelden en indien voorradig nog te koop,  maar u kunt zo’n origineel kunstwerk ook in een eventueel door u gewenste maat, kleur of thema (tot max. A2-formaat, met of zonder lijst) bij mij bestellen. Vermeldt u bij een eventuele bestelling de naam van het schilderij zoals vermeld op de website.

De overige werken op de website dienen net als de kaarten als voorbeeld wat er allemaal mogelijk is.  Zit uw keuze er niet bij,  of wilt u eens iemand extra verrassen, steunen, of verwennen met iets echt unieks,  dan is het ook mogelijk om dit naar wens bij mij te bestellen. Ik bespreek dan samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Er zijn vele mogelijkheden en ik ben graag bereid om aan uw wens(en) tegemoet te komen. Houdt u wel rekening met een variabele levertijd.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u mij bereiken via het contactformulier.